koop oprolbaar veiligheids hek
Kostenloze verzending naar bijna alle bestemmingen in de EU bij bestellingen van meer dan € 99,50!

Over ons

De oorspronkelijke doelstelling van Smart Retract was het beste veiligheidshek te maken dat te koop was. Nu, meer dan tien jaar later, ligt de focus op het ontwikkelen van innovatieve oprolbare producten voor particulieren en bedrijven. Onze slimme producten bestaan uit Retract-A-Gate, dat is een oprolbaar veiligheidshek voor kinderen en huisdieren en de Bow Wow Afscheiding , dat is een oprolbaar hek voor de buitendeur om te voorkomen dat huisdieren het bezoek wat al te onstuimig begroeten.

logo van het bedrijf smart retract

Wat ons merk slim maakt is de techniek, het ontwerp en de strenge veiligheidstesten die we aan onze nieuwe producten stellen. Ons harde werken zorgt voor producten met een balans in duurzaamheid, gebruiksgemak, bediengemak en stijl, die ongeëvenaard zijn in vergelijking met andere aanbieders in de markt.

locatie van het smart retract gebouw

The Smart Retract Locatie

Klantondersteuning

Met een centraal gelegen distributiecentrum en kantoren door heel Europa, kunnen we uw vragen snel beantwoorden en u ondersteunen bij productkeuze en installatieadvies. Voor onze Nederlandse klanten raadpleegt u onze contactpagina om één van onze vertegenwoordigers aan de lijn te krijgen op ons kantoor in Wychen.

Groei van onze activiteiten

In 2010 heeft Smart Retract een nieuwe vestiging betrokken en is nu in staat op één locatie te ontwikkelen, fabriceren, verpakken en testen. Snelle verzending is zowel voor ons als onze klanten belangrijk. Met onze nieuwe locatie zitten we naast een groot distributiecentrum, waardoor we snel kunnen verzenden. Daardoor bereiken we een hoog service niveau dat onze klanten waarderen.

Op onze locatie vervaardigen we al onze producten en we staan er dan ook 100% achter. We garanderen dat er geen andere oprolbare producten zijn die dezelfde mix van kenmerken hebben op het gebied van kwaliteit, gebruikgemak, bediengemak en veelzijdigheid van onze productlijnen. Dit is onze belofte aan u.

Trots lid van:

  • The Juvenile Products Manufacturers Association

Productontwikkeling

Om de vraag naar innovatieve producten te overtreffen, ontwikkelen we al onze producten in eigen beheer. Informatie van onze klanten is erg belangrijk voor ons en we waarderen elk idee of suggestie over oprolbare producten. De focus van Smart Retract is het ontwikkelen van nieuwe producten, die uw leven aangenamer kunnen maken. Dus kom terug en bezoek onze website regelmatig. U zult verrast zijn wat u vindt!

Smart Retract won:

  • iParenting Media Award
  • The Parent Tested Parent Approved Seal of Approval
  • JPMA Retract-A-Gate Certification
  • National Parenting Publication Award