koop oprolbaar veiligheids hek
Kostenloze verzending naar bijna alle bestemmingen in de EU bij bestellingen van meer dan € 99,50!

Verzending en retourneren veelgestelde vragen

1. Beknopt Overzicht verzend en levertijden en bezorgkosten

We verzenden onze oprolbare producten direct naar alle Europese landen en globaal genomen wordt binnen 2 werkdagen bezorgd. We bieden standaard verzend methoden, maar ook snelle bezorging de volgende werkdag. We maken gebruik van de bekendste vervoerders. Om de exacte verzendkosten te berekenen gaat u naar onze "webwinkel" pagina:

  1. Vul het aantal producten in dat u wilt kopen.
  2. Klik "Vervolg" en u komt op het “uitcheck” scherm.
  3. Vul uw land en postcode in.
  4. De beschikbare verzendopties en kosten worden getoond.

2. Wat is het beleid van retourneren?

We zijn ervan overtuigd dat u plezier heeft van uw product; echter, als u tegen installatieproblemen of andere dingen oploopt, staan we klaar om u te helpen. Vaak is het eenvoudig de problemen op te lossen. Stuur ons eenvoudig een e-mail met uw vragen of problemen: info@SmartRetract.nl.

Als u besluit tot terugzenden: we accepteren retouren binnen 30 dagen na aankoop. De inhoud moet schoon zijn, geurvrij en onbeschadigd. Retouren die hieraan voldoen worden nooit belast met herbevoorradingskosten. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Stuurt u alstublieft een e-mail naar de klantenservice: info@SmartRetract.nl. om een Return Merchandise Authorization (RMA) nummer aan te vragen met instructies over terugzending. Vermeldt in uw e-mail altijd uw ordernummer of naam en adres, alsmede de reden van terugzending. Om het milieu te sparen sturen we u geen papieren factuur. Uw ordernummer vindt u op de electronische factuur die u op de dag van uw order per email heeft ontvangen en vindt u ook op uw adresetiket.

Het product of de producten en hun accessoires moeten in de originele verpakking worden teruggestuurd samen met een briefje waarop u uw RMA-nummer vermeldt (schrijf het RMA-nummer ook op de buitenzijde van de verzenddoos). Als uw retourzending door ons is ontvangen en gecontroleerd, zullen wij u crediteren voor de aankoopprijs; normaal binnen 1 tot 2 weken na ontvangst. Tevens sturen wij u een email om de terugbetaling te bevestigen.

3. Heb ik garantie op de Retract-A-Gate?

Al onze producten worden door ons vanaf de aankoopdatum volledig aan de oorspronkelijke eigenaar gegarandeerd voor de periode van één jaar. Uitgesloten zijn slijtage of schade aan uw product.

4. Kan ik mijn hek ruilen voor een andere kleur of maat?

Ja. De snelste manier om uw gewenste oprolbare veiligheidshek te ontvangen is een nieuwe order te plaatsen en het originele veiligheidshek terug te sturen. Als u uw Retract-A-Gate al heeft geïnstalleerd en u wilt uw beugels laten zitten, dan is dat goed, maar wacht dan met het terugsturen van uw Retract-A-Gate tot u de nieuwe zending heeft ontvangen. Voeg de ongeopende doos met de beugelset van de nieuw ontvangen Retract-A-Gate toe aan de retourzending. Vergeet niet dat we uw zending binnen 30 dagen moeten ontvangen. Stuur ons een email: info@SmartRetract.nl om uw RMA nummer op te vragen met ruil instructies.