koop oprolbaar veiligheids hek
Kostenloze verzending naar bijna alle bestemmingen in de EU bij bestellingen van meer dan € 99,50!

Overzicht oprolbaar hek voor baby's

Retract-A-Gate veiligheidshek voor baby’ peuters, kinderen en huisdieren.

Voordelen

 • Overtreft de Europese standaard EN1930:2011
 • JPMA gecertificeerd voor boven- en onder aan de trap
 • Winnaar van de iParenting Media prijs
 • Winnaar van de Parent Tested Parent Approved prijs
 • Hek rolt automatisch en stil op tot een kleine rol
 • Ontwikkeld voor gebruik op drukke plekken
 • Gaat open en dicht met kindveilig slot
 • Keuze uit 2 modellen: breedte tot 132cm of 183cm
 • 86cm hoog gaas
 • Gemakkelijk, met één hand te bedienen
 • De volledige opening kan altijd worden benut

Retract-A-Gate heeft deze Prijzen/Certificeringen:

Retract-A-Gate heeft de iParenting mediaprijs gewonnen.

iParenting Award

Ons oprolbare hek voor peuters en baby’s is Juvenile Products Manufacturers Association gecertificeerd.

JPMA Certified

Retract-A-Gate heeft de Parent Tested Parent Approved media seal of approval ontvangen

PTPA Seal of Approval

Hoe werkt het?

Stijlvol en compact, Retract-A-Gate is een veiligheidshek dat automatisch oprolt tot een kleine rol als je het niet nodig hebt, dus niet handmatig oprollen. Om een ruimte af te sluiten, rolt het hek gemakkelijk uit door het gaas naar de opening aan de andere kant te trekken, in de muurbeugels te haken en veilig te sluiten.

Twee kleine beugels waar het babyhek in haakt, zijn aan beide zijden van de opening geplaatst. Aan de kant van het oprolmechanisme valt het hek in de muurbeugels. De zijde die je uittrekt- haakt in de beugels aan de andere kant. Het slot bestaat uit een eenvoudig druk- en draai mechanisme, gemakkelijk te gebruiken voor volwassenen, maar veilig voor peuters. Retract-A-Gate is het enige babyhek in zijn klasse dat met één hand is te bedienen. Net zo gemakkelijk als 1...2...3...

 1. Trek rek uit naar de andere kant en haak in de beugels.
 2. Vergrendel het hek door de veiligheidsknop in te drukken.
 3. Doe ieder ander babyhek dat je hebt de deur uit.
Retract-A-Gate Veiligheidshek voor baby’s, peuters en huisdieren.

Eenvoudige installatie

Het Retract-A-Gate oprolbare baby- en peuterhek werd ontwikkeld om eenvoudig te installeren en eenvoudig te kunnen gebruiken. Retract-A-Gate kan worden geplaatst in een gang, onder een hoek, bovenaan de trap, onderaan de trap, of zelfs in een bocht. Geen enkel veiligheidshek in haar klasse biedt dezelfde duurzaamheid, eenvoud of gemak bij installatie.

Voor de installatie zijn er 4 identieke beugels. Aan beide zijden worden er twee geplaatst. De beugels worden gemonteerd op 8 cm en 79 cm gemeten vanaf de vloer. Ze moeten op een vlak deel van de muur (ongeveer 6 cm) worden geplaatst. Als dat is gebeurd moet de horizontale afstand tussen boven en onder beugel gelijk zijn. Dit houdt het hek recht en op zijn plaats. Wat rest is het hek in de beugels te hangen. Dat is alles. Het veiligheidshek is klaar voor gebruik. Klik hieronder voor een volledige handleiding.

Beschrijving afmetingen

 • Beugels: 6 cm breed en 3 cm hoog
 • Hek opgerold: ongeveer 8 cm in doorsnee
 • Standard breedte hek: tot 132cm of tot 183cm (inclusief de beugels)
 • Gaas: 86cm hoog
 • Hoogte tot de top van de veiligheidssluiting: 97cm•
 • Montage beugels op 8cm en 79cm vanaf de vloer

Accessoires die u nodig kunt hebben

(Voor meer informatie of koop, klik hier)

 • Afstandhouder voor wand: Mogelijk nodig bij een ongelijke wand (zoals plint). Eventueel te gebruiken onder een beugel, zodat de afstand tussen de openingen boven en onder gelijk zijn. Dit om te voorkomen dat het scherm niet volledig strak staat.
 • Set met passtukken voor trappaal: worden gebruikt om het hek te installeren op een trappaal of stijl, zonder het boren van gaten.
 • Set extra muurbeugels: Als u een hek wilt verplaatsen naar een andere plek
 • Set met gipsanker: Om te beugels op gipsplaat te monteren
Retract-A-Gate, het oprolbare hek voor baby’s voor de veiligheid van uw baby.
 

Enkele klantenreacties

"Ik denk dat jullie hek het beste is wat er te koop is. Ik heb een particuliere kinderopvang en zorg elke dag voor 12 kinderen. Mijn 3 collega’s en ik gaan zo’n 50 keer per dag en 5 dagen per week door de Retract-A-Gate. Het hek is erg goed. Ik ben van plan binnenkort nog een Retract-A-Gate te kopen om één van mijn andere hekken te vervangen."
Elizabeth G.

"Jullie oprolbare hek voor baby’s is fantastisch. Het was gemakkelijk te installeren, ziet er leuk uit en rolt makkelijk op. Het voldoet perfect aan onze eisen. We hadden een goed hek nodig voor onze tweeling, omdat ze zich nu net zo snel verplaatsen als ik!"
Wendy B.

"Ik vind het heerlijk dat ik geen knop ingedrukt moet houden tijdens het afrollen of oprollen, zoals met het andere babyhek dat we hebben. Bedankt."
Tom W.

We zijn dolblij met Retract-A-Gate omdat het perfect past in de hoek en niet in de weg staat. Het is niet zo groot zoals veel andere hekken voor baby’s. Heel erg bedankt. Ik ben blij dat we uw product hebben gevonden!
Jen V.

 

Enkele veelgestelde vragen

Kunnen jullie een hek maken dat groter is dan 183cm?

Tot nu toe maken we alleen oprolbare hekken voor openingen tot 183 cm. Als u informatie wilt over hekken met openingen die groter zijn, klik hier

Retract-A-Gate is JPMA gecertificeerd; wat betekent dat?

De Juvenile Products Manufacturers Association, Inc. (JPMA) is een nationale handelsorganisatie, opgericht in 1962, die als doel heeft consumenten te leren Juvenile producten te selecteren en veilig te gebruiken. JPMA ontwikkelde een veelomvattend certificerings programma om consumenten te helpen Juvenile producten te kopen, die werden ontwikkeld met veiligheid als doelstelling. Om JPMA gecertificeerd te worden, werd Retract-A-Gate professioneel getest door een onafhankelijk instituut, in overeenstemming met de specifieke ASTM standaarden. Wanneer een product door de test komt, geeft JPMA de fabrikant toestemming het merk te voorzien van het JPMA keurmerk. Om hun keurmerk te behouden moeten onze hekken voor baby’s en peuters elk jaar opnieuw getest worden.

Kan Retract-A-Gate worden gebruikt boven of onder aan de trap?

Retract-A-Gate is gecertificeerd voor gebruik boven en onder aan een trap en is getest voor die toepassing. Het kan een weerstandskracht aan tot 100 kg.

Wij adviseren het oprolbare veiligheidshek minimaal 15 cm te monteren vanaf de bovenste traptrede. Montage dichtbij een rand kan voor een opening zorgen. Wanneer dit een probleem is, kunt u Retract-A-Gate ook diagonaal onder elke hoek installeren. Retract-A-gate is daarin uniek. Dit kan u helpen de 15 cm te overbruggen door het verder te plaatsen van de trap. Een andere optie is het hek te monteren op een plaats die het bereiken van de trap blokkeert.

Onderaan de trap adviseren we u Retract-A-Gate te monteren op de grond en niet op een trede. Als het veiligheidshek op een trede wordt gemonteerd, kan een peuter achterover vallen als het de trap opklimt.

Is mijn peuter in staat over het hek te klimmen?

Met een gaashoogte van 86cm is Retract-A-Gate één van de hoogste oprolbare hekken die te krijgen zijn. Als het hek is gesloten, zal het gaas strak gespannen zijn en is het moeilijk naar beneden te duwen. Het Retract-A-Gate hek heeft geen grote openingen of plekken waar peuters op kunnen staan, dus er over heen klimmen zal moeilijk zijn.

Waarom is Retract-A-Gate beter dan dat van de concurrent?

Retract-A-Gate is het enige oprolbare hek dat de beste combinatie aanbiedt op gebied van veiligheid, duurzaamheid, gebruiksgemak en installatiegemak. Retract-A-Gate kan werkelijk met één hand worden bediend en werkt perfect. Wanneer u een aanvullende set muurbeugels gebruikt kan een Retract-A-Gate scherm op diverse plekken worden gebruikt. Retract-A-Gate is ook uniek door zijn stille werking. U hoeft niet bang te zijn dat uw kind wakker wordt door een ratelend hek. Retract-A-Gate is zo makkelijk te gebruiken. Het zal uw eerste hek zijn, waar u niet overheen wilt klimmen.

Wilt u meer veel gestelde vragen lezen?