koop oprolbaar veiligheids hek
Kostenloze verzending naar bijna alle bestemmingen in de EU bij bestellingen van meer dan € 99,50!

TESTIMONIUMS OVER KATTENHEK

Veiligheidshek dat niet in de weg zit als het niet wordt gebruikt

“We zijn gek op de Retract-A-Gate, het past perfect in de hoek en staat niet in de weg. Het is niet groot of massaal zoals andere veiligheidshekken. Dank u wel. Ik ben blij dat we uw product hebben gevonden!”
Jen V.

Testimoniums over het veiligheidshek voor peuters door Retract-A-Gate.

Lars zal in het vervolg geen
voedsel meer stelen van de
keukentafel

Gemakkelijk te gebruiken oprolbaar hek voor katten

“Als bezitters van huisdieren hebben we in de Retract-A-Gate precies gevonden wat we zochten. Het is eenvoudig, met één hand te bedienen en onze huisdieren blijven op de begane grond terwijl wij rustig naar boven kunnen.”
De Andersons

Bedankt voor de goede kwaliteit van het veiligheidshek

“Ik ontving het hek en installeerde het in de deuropening. Toen merkte ik wat een zeer goede kwaliteit dit hek heeft. Dit hek is fantastisch. Het is schoon te installeren, en functioneert erg prettig. Elke euro waard! Bij het enige andere vergelijkbare hek moest je het hek met de hand oprollen. Uw Retract-A-Gate is een knap staaltje techniek! Bedankt voor een schitterend product.”
Dan B.

Krab en klauw bestendig oprolbaar hek voor katten

“We zochten een oprolbaar scherm om onze katten ‘s-nachts uit de keuken te houden. We dachten dat we nooit een veiligheidshek dat katten tegenhield zouden kunnen vinden en waren in het begin enigszins sceptisch. We vinden het heerlijk dat we onze katten nu uit de keuken en van het fornuis kunnen houden. Onze 3 grote katers kunnen de Retract-A-Gate niet beschadigen met hun klauwen of tanden. Dit is prima spul- en het ziet erg robuust uit!”
Melissa & Steve M.

Een betaalbare afscheiding dat zelfs werkt voor schuine openingen

“Ik wilde u persoonlijk vertellen hoe verrukt ik ben met mijn Retract -A-Gate. Ik was onder de indruk van de snelle levering en ben nog meer onder de indruk van de veelzijdigheid van uw product. Het was zo frusterend iets te vinden voor de vreemde opening tussen mijn keuken en woonkamer. Niet alleen vond ik het perfecte hek, maar het is ook betaalbaar. Het feit dat het oprolbaar is, is een geweldige plus. Jullie zijn geweldig en ik zal genoeg werk jullie kant opsturen!”
Rachel M.


Eén oprolbaar veiligheidshek werkt op TWEE verschillende plaatsen

“Ik ontving mijn nieuwe Retract-A-Gate gisteren en installeerde het op de gewenste plaats. De montage was erg makkelijk en het hek werkt betoverend. Ik ben er bijzonder blij mee en heb het geplaatst tussen een diagonaal lopende opening van de ene hoek naar de andere hoek. Het werkt perfect en voldoet volledig aan mijn behoeften. Ik heb ook extra beugels gekocht voor een andere plek tegenover de ingang. Veel dank!”
Lynda R.

Testimoniums van het veiligheidshek voor peuters door Retract-A-Gate.

Frazier blijft met zijn omgeving
contact houden
in zijn baasjes B&B

Retract-A-Gate past in vreemde hoeken

“Ik ben zo ontroerd dat ik eindelijk hekken heb die passen in de vreemde hoeken en schuine wanden van mijn huis. Ik kan u niet genoeg danken voor dit product. Ik heb verschillende hekken geprobeerd en heb ze allemaal teruggestuurd. Ik was zo blij met de eenvoudige montage. Ik zal uw product bij iedereen aanbevelen die zoekt naar een kwaliteitshek. Bedankt!”
Chris B.

Geweldige service

“Ik wilde u laten weten dat ik mijn hek heb geplaatst…EN IK BEN ER GEK OP!! Uw hek is fenomenaal. Heel erg bedankt. Uw website is klantvriendelijk, uw service voortreffelijk en het hek is verbazingwekkend.”
Vicki M.

Safety child gate testimonials at Retract-A-Gate

Mariah houdt er van naar
vogeltjes op het terras te kijken.


Gemakkelijke aanpassing

“Ik ben onlangs verhuisd van een huisje in het bos naar een appartementencomplex. Mijn kat die binnen en buiten leeft moest zich aanpassen. Ik zocht naar een manier om mijn terras af te scheiden, zodat we samen buiten konden zitten. Ik was ontroerd dat ik de Retract-A-Gate op internet ontdekte en de bredere mogelijkheid paste precies. Toen ik het hek aan mijn vrienden liet zien zeiden ze allemaal dat mijn kat er over zou springen. Tot dusver heeft ze dat niet gedaan en is ze blij met haar plekje buiten.”
Peg C.

Veiligheidshek in een aantrekkelijke neutrale kleur en van geringe omvang

“Hai, Ik wilde u bedanken voor het perfecte hek in ons huis. Er is geen vergelijkbaar product! Het werkt prima als scheidingswand tussen de woonkamer en de rest van het huis, zodat als we aan het werk zjn onze huisdieren in één kamer verblijven. Het ziet er goed uit. De crème kleur is perfect en het is gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Je ziet het nauwelijks als het open staat en dat vind ik prettig. Ik haat het idee van een groot lelijk hek in ons huis. Ik ben zo blij dat ik uw website vond. Reuze bedankt dat u ons grote probleem heeft opgelost!”
Rhonda G.

Betrouwbaar en zeker veiligheidshek

“Bedankt! Bedankt! Voor het maken van zo’n prachtig product! Ik heb overal op internet gezocht naar een gemakkelijk te bedienen hek voor boven aan de trap. Uw product is het veiligst, het meest gemakkelijk en erg snel te monteren. We zijn gek op ons nieuwe hek. Ik vertel aan iedereen hoe goed dit hek is. Bedankt voor het maken van zo’n betrouwbaar product!”
Jenn W.

Krabbestendig hek voor hond en kat

“Ik kocht deze Retract-A-Gate hekken eigenlijk voor mijn zoon, maar het werkt eigenlijk verbazingwekkend voor mijn kat en hond. Mijn kat heeft de gewoonte (of zeg maar had) naar onze slaapkamer te gaan en net zo lang te miauwen tot we haar er inlieten. Nu sluit ik ‘s-nachts de hekken en ze kan er niet overspringen Het houdt haar weg van mijn slaapkamer en ik kan weer fantastisch slapen! Ze heeft nog niet geprobeerd tegen het scherm te klauwen, maar men zegt dat het materiaal erg sterk is. Het is in een mooie crème kleur uitgevoerd, dus erg neutraal. Zeer aanbevolen!.”
Sac Paws