koop oprolbaar veiligheids hek
Kostenloze verzending naar bijna alle bestemmingen in de EU bij bestellingen van meer dan € 99,50!

TESTIMONIUMS OVER HONDENHEK

Veilig hek voor honden testimoniums door Retract-A-Gate.

Retract-A-Gate weerhoudt mij er
van de chauffeur van de camper te
ergeren

Retract-A-Gate voor campers

“Ik heb gemerkt dat de Retract-A-Gate het beste hek is om honden weg te houden van de bestuurdersplaats (zie foto van Greg, onze Italiaanse Spaniel). We wilden een gemakkelijk te monteren hek dat niet veel ruimte innam. Voor onze camper was dit de beste; we hebben dagen besteed om het beste hek te vinden. Retract-A-Gate is het perfecte hek om onze honden te houden waar ze horen. Bedankt, u heeft een erg goed product!”
Chuck & Sharon R.

Mensvriendelijk hondenhek, zeer goed op drukke plekken

“Ik gebruik nu 3 maanden twee Retract-A-Gates hekken. Ze zijn supersterk, erg gemakkelijk te installeren en als ze gesloten zijn kan er niets door. Toen ik ze kocht, zocht ik naar een vervanging van onze metalen hekken. De metalen hekken waren gemakkelijk te openen en sluiten, maar erg moeilijk te verwijderen om onze meubels door de gang te verplaatsen. Ook hebben de metalen hekken een stang op de vloer om het hek te kunnen laten draaien. Iedereen in de familie en eigenlijk iedereen die ons bezoekt stoot zijn teen tegen de stang. Toen ik de Retract-A-Gates ontving, was ik onder de indruk van de constructie en de duurzaamheid van het materiaal. Ik installeerde ze in 2 deuropeningen om de dieren in de keuken en woonkamer te kunnen houden. Ze waren super simpel te monteren; het is ook erg gemakkelijk het hek te openen en sluiten, hetgeen belangrijk is want één deuropening wordt veel gebruikt. Bedankt voor de ontwikkeling van een hek dat niet alleen gemaakt is voor dieren, maar ook nog mensvriendelijk is.”
Edward R., MSc

Veiligheidshek in een aantrekkelijke neutrale kleur en van geringe omvang

“Hai, Ik wilde u bedanken voor het perfecte hek in ons huis. Er is geen vergelijkbaar product! Het werkt prima als scheidingswand tussen de woonkamer en de rest van het huis, zodat als we aan het werk zijn onze huisdieren in één kamer verblijven. Het ziet er goed uit. De crème kleur is perfect en het is gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Je ziet het nauwelijks als het open staat en dat vind ik prettig. Ik haat het idee van een groot lelijk hek in ons huis. Ik ben zo blij dat ik uw website vond. Reuze bedankt dat u ons grote probleem heeft opgelost!”
Rhonda G.

Geweldige Klantenservice voor dit buiten op het terras geplaatst hek

“We kochten onlangs een Retract-A-Gate en zijn er gek op. We zochten lang naar een veiligheidshek buiten op het terras en dit was perfect. Ik wilde u even vertellen dat uw service fantastisch was. Ik bestelde het donderdagavond en ontving het maandag. Het ziet er goed uit en werkt voortreffelijk; Ik wilde dat ik het eerder had gevonden. We gebruiken het om onze Golden Retriever alleen op het terras aan de voorkant van ons huis te laten komen. Het zorgt niet alleen voor de veiligheid van onze Retriever, maar is ook gemakkelijk te openen en sluiten.”
Tim A.

Het oprolbare veiligheidshek is beter dan verwacht

“Ik wilde met u delen hoeveel ik van dit product houd. Ik was al lang op zoek naar iets dat de grote opening van onze woonkamer naar de gang kon afsluiten. Het enige dat ik kon vinden zou slechts een deel kunnen afsluiten. Toen ik de Retract-A-Gate zag, werd ik super enthousiast en hoopte dat het zo goed was als het er uit zag.

Onze hond is een sul, maar hyper als er mensen in huis komen die hij niet kent. Alvorens iemand in huis komt, ben Ik nu in staat het hek te sluiten en hem te kalmeren. Het feit dat ik onze zoon of hond niet bij de deur hoef weg te schuiven, is fantastisch! BEDANKT voor dit kwaliteitsproduct! Iedereen die het ziet is vol lof en ik heb het inmiddels bij diverse mensen aanbevolen en dat zal ik blijven doen!”
Lisa H.


Veilig hondenhek testimoniums door Retract-A-Gate.

Stop met het kijken
naar de camera,
laten we met de bal spelen!

Veelzijdig hondenhok is perfecte oplossing

“Ik wilde u persoonlijk vertellen hoe verrukt ik ben met mijn Retract-A-Gate. Ik was onder de indruk van de snelle levering en ben nog meer onder de indruk van de veelzijdigheid van uw product. Het was zo frustrerend iets te vinden voor de vreemde opening tussen mijn keuken en woonkamer. Niet alleen vond ik het perfecte hek, maar het is ook nog eens betaalbaar. Het feit dat het oprolbaar is, is een geweldige plus. Jullie zijn geweldig en ik zal genoeg opdrachten jullie kant opsturen!”
Rachel M.

Retract-A-Gate past in vreemde hoeken

“Ik ben zo ontroerd dat ik eindelijk hekken heb die passen in de vreemde hoeken en schuine wanden van mijn huis. Ik kan u niet genoeg danken voor dit product. Ik heb verschillende hekken geprobeerd en heb ze allemaal teruggestuurd. Ik was zo blij met de eenvoudige montage. Ik zal uw product bij iedereen aanbevelen die zoekt naar een hek. Bedankt!”
Chris B.

Gemakkelijk te gebruiken oprolbaar hek voor honden

“Als bezitters van huisdieren hebben we in de Retract-A-Gate precies gevonden wat we zochten. Het is eenvoudig met één hand te bedienen en onze huisdieren blijven op de begane grond, terwijl wij rustig naar boven kunnen. ”
De Andersons

Eenvoudig en onberispelijke bediening met één hand

“We ontvingen onze Retract-A-Gate op tijd. Het was gemakkelijk te monteren en werkte onberispelijk. Ik hou van de bediening met één hand en het feit dat ik met het scherm de puppy kan tegenhouden, terwijl ik door de opening loop. Ik was bang dat ze zou proberen onder het scherm door te kruipen, maar tot dusver heeft ze het nog niet gedaan. Ik heb ook een 6 maanden oude kleinzoon en dit hek schermt hem af van plekken waar hij zich kan bezeren. Prima product!”
Melinda T.

Veilig hek voor peuters testimoniums door Retract-A-Gate.

Moose stort zich dankzij
Retract-A-Gate niet
op het beddengoed

Eén oprolbaar veiligheidshek werkt op TWEE verschillende plaatsen

“Ik ontving mijn nieuwe Retract-A-Gate gisteren en installeerde het op de gewenste plaats. De montage was erg makkelijk en het hek werkt betoverend. Ik ben er bijzonder blij mee en heb het geplaatst tussen een diagonaal lopende opening van de ene hoek naar de andere hoek. Het werkt perfect en voldoet volledig aan mijn behoeften. Ik heb ook extra beugels gekocht om het hek tegenover de ingang te kunnen gebruiken. Veel dank!”
Lynda R.

Uw oprolbare hek voor huisdieren werkt waar andere hebben gefaald

“Ik ontving vandaag de twee oprolbare hekken voor mijn huisdieren, die ik zaterdag had besteld. Wow, zo snel!!! Ze zijn erg makkelijk te installeren; jullie instructies kloppen precies. We kochten ze voor onze 3 kleine honden. Ik installeerde er één om ze allemaal in de keuken te kunnen houden. Onze meest lastige hond is een kruising tussen een Italiaanse Chihuahua en een Hazewindhond. Ze houdt ervan foutjes te maken op tapijten. Ze heeft over alle hekken die we in het verleden hadden gesprongen. Om wat voor reden dan ook, dit hek heeft al haar pogingen naar de achtergrond verdrongen. Ze heeft geprobeerd er onder te kruipen en tot dusver kan ze er niet over springen. Het hek is hoger dan al onze vorige hekken en ik denk dat het weefsel van het scherm haar niet bevalt. Hoera, we danken u zeer voor dit uitstekende product. Ons huis bedankt u ook!”
Cathy W.

Bedankt voor de goede kwaliteit van het oprolbare veiligheidshek

“Ik ontving het hek en installeerde het in de deuropening. Toen merkte ik wat een zeer goede kwaliteit dit hek heeft. Het is werkelijk fantastisch. Het is schoon te installeren, en functioneert erg prettig. Elke euro waard! Bij het enige andere vergelijkbare hek moest je het hek met de hand oprollen. Uw Retract-A-Gate is een knap staaltje techniek! Bedankt voor een schitterend product.”
Dan B.

Gemakkelijk in alle richtingen te plaatsen, ik ben gek op het hek

“Onlangs kocht ik de Retract-A-Gate met een set passtukken; Het is boven verwachting! Aanwijzingen waren duidelijk; We zijn er erg blij mee.”
Mary Ann W.

Hek dat duurzaam is en gemakkelijk te bedienen

“Bedankt voor het beste hondenhek ooit! Ik heb 3 Greyhounds en hun leefruimte is tussen de keuken en de garage. Voor de circulatie houd ik de garagedeur open en het is een veel gebruikte ingang/uitgang. De ruimte is vanuit de garage ook 2 stappen naar beneden. Niet één hek hielp om te honden tegen te houden; deze is fantastisch en zo eenvoudig te bedienen. Met het hek kan ik de deur openlaten en omdat de honden mij nu kunnen zien, springen en krabben ze niet langer aan de deur. Het scherm is nog steeds perfect, ondanks dat ze soms opgewonden zijn en er dan tegen springen en er aan krabben. Dit hek is zijn geld meer dan waard. Gemak, kwaliteit en tijdige levering. Nognmaals bedankt dat u mijn leven gemakklijker maakt.
Robin G.

Veilig hondenhok testimoniums door Retract-A-Gate

Wow ik kan nog niet lopen,
maar Rosco kan wel dansen
op 2 poten.

Krabbestendig hek voor hond en kat

“Ik kocht deze Retract-A-Gate hekken eigenlijk voor mijn zoon, maar het werkt eigenlijk verbazingwekkend voor mijn kat en hond. Mijn hond ligt niet meer op de bedden. Mijn kat heeft de gewoonte (of zeg maar had) naar onze slaapkamer te gaan en net zo lang te miauwen tot we haar er inlieten. Nu sluit ik ‘s-nachts de hekken en ze kan er niet overspringen Het houdt haar weg van mijn slaapkamer en ik kan weer fantastisch slapen! Ze heeft nog niet geprobeerd tegen het scherm te klauwen, maar men zegt dat het materiaal erg sterk is. Het is in een mooie crème kleur uitgevoerd, dus erg neutraal. Zeer aanbevolen!.”
Sac Paws