koop oprolbaar veiligheids hek
Kostenloze verzending naar bijna alle bestemmingen in de EU bij bestellingen van meer dan € 99,50!

Overzicht oprolbaar hek voor honden

Het oprolbare hek voor honden is klein, dus als het niet wordt gebruikt staat het niet in de weg

Voordelen

 • Gaas dat bestand is tegen krabben, klauwen en nagels
 • Bewezen duurzaamheid voor honden
 • Staat niet in de weg als het niet wordt gebruikt
 • Buitenshuis te gebruiken op balkons, terrassen, in campers, caravans enz.
 • Wasbaar, lichtbestendig en schimmelwerend
 • Ontwikkeld voor op drukke plekken met veel mogelijkheden
 • Keuze uit 2 breedtes: tot 132cm of tot 183cm
 • Retract-A-Gate is met een hoogte van 86cm één van de hoogst verkrijgbare hekken
 • Je kunt er doorheen zonder het hek volledig te openen

Retract-A-Gate heeft deze Prijzen/Certificeringen:

Retract-A-Gate heeft de iParenting mediaprijs gewonnen.

iParenting Award

Ons oprolbare hek voor peuters en baby’s is Juvenile Products Manufacturers Association gecertificeerd.

JPMA Certified

Retract-A-Gate heeft de Parent Tested Parent Approved media seal of approval ontvangen

PTPA Seal of Approval

Hoe werkt het?

Stijlvol en compact. Retract-A-Gate is een veiligheidshek dat automatisch oprolt tot een kleine rol als je het niet nodig hebt, dus niet handmatig oprollen. Om een ruimte af te sluiten, rolt het hek gemakkelijk af door het gaas naar de opening aan de andere kant te trekken, in de muurbeugels te haken en veilig te sluiten. Twee kleine beugels waar het hek inhaakt, zijn aan beide zijden van de opening geplaatst. Aan de kant van het rolmechanisme valt het hek in de muurbeugels. De zijde van de kant die je uittrekt haakt in de beugels aan de andere kant. Het slot bestaat uit een eenvoudig druk-en draaimechanisme, is gemakkelijk te gebruiken door volwassenen en veilig voor peuters. Retract-A-gate is het enige veiligheidshek voor honden en puppy's in zijn klasse, dat met één hand is te bedienen. Net zo gemakkelijk als 1…2…3.

 1. Trek het hek uit en haak het in de muurbeugels
 2. Vergrendel het hek door de veiligheidsknop in te drukken
 3. Doe ieder ander hek dat je hebt de deur uit.
Retract-A-Gate, het oprolbare hek voor honden voor de veiligheid van uw hond.

Eenvoudige installatie

Het Retract-A-Gate oprolbare hek werd ontwikkeld om eenvoudig te installeren en eenvoudig te kunnen gebruiken. Retract-A-Gate kan worden geplaatst in een gang, onder een hoek, bovenaan de trap, onderaan de trap, of zelfs in een bocht. Geen enkel veiligheidshek in haar klasse biedt bij de installatie dezelfde duurzaamheid, eenvoud of gemak.

Voor de installatie zijn er 4 identieke beugels. Aan beide zijden worden er twee geplaatst. De beugels worden gemonteerd op 8cm en 79cm gemeten vanaf de vloer. Ze moeten op een vlak deel van de muur (ongeveer 6 cm) worden geplaatst. Als dat is gebeurd, moet de horizontale afstand tussen boven- en onder beugel gelijk zijn. Dit houdt het hek recht en op zijn plaats. Wat rest is het hek in de beugels te hangen. Dat is alles. Het veiligheidshek is klaar voor gebruik. Klik hieronder voor een volledige handleiding.

Beschrijving afmetingen

  •
 • Beugels: 6 cm breed en 3 cm hoog
 • •
 • Hek opgerold: ongeveer 8 cm in doorsnee
 • Standard breedte hek: tot 132cm of tot 183cm (inclusief de beugels)
 • •
 • Gaas: 86cm hoog
 • Hoogte tot de top van de veiligheidssluiting: 97cm
 • •
 • Montage beugels op 8cm en 79cm vanaf de vloer

Accessoires die u nodig kunt hebben

(Voor meer informatie of koop, klik hier)

 • Afstandhouder voor wand: : Mogelijk nodig bij een ongelijke wand (zoals plint). Eventueel te gebruiken onder een beugel, zodat de afstand tussen de openingen boven en onder gelijk zijn. Dit om te voorkomen dat het scherm niet volledig strak staat.
 • Set met passtukken voor trappaal: worden gebruikt om het hek te installeren op een trappaal of stijl zonder gaten te boren.
 • Set extra muurbeugels: Als u een hek wilt verplaatsen voor gebruik op een andere plek
 • Set met gipsanker: Om de beugels op gipsplaat te monteren
Retract-A-Gate het oprolbare hek voor de veiligheid van uw baby.
 

Enkele klantenreacties

"We kochten Retract-A-Gate omdat we 3 kleine honden hebben. Ik installeerde er één om onze honden in de keuken te houden. Onze lastigste hond is een kruising tussen een Italiaanse Chihuahua en een Hazewind. Ze houdt ervan ongelukjes te maken op de vloerbedekking. Ze sprong over alle hekjes die we tot nu toe hadden. Om wat voor reden ook, met dit hek zijn haar pogingen er over te springen naar de achtergrond verdreven. Ze heeft geprobeerd te krabben en er onderdoor te gaan, maar tot nu toe is ze er niet overheen gesprongen. Het hek is hoger dan onze vorige hekken en ik denk dat het weefsel van het gaas haar niet bevalt. Hoera, we zijn u zo dankbaar voor dit fantastische product!!! Ons huis is u ook dankbaar!
Cathy W.

Als houders van huisdieren vonden we met Retract-A-Gate precies het product dat we zochten. Het is een eenvoudige, met één hand uit te voeren handeling, om onze twee honden en kat op de begane grond te houden terwijl onze eerste verdieping toch gemakkelijk bereikbaar blijft.
The Andersons

 

Enkele veelgestelde vragen

 

Kunnen jullie een hek maken dat breder is dan 183cm?

Tot nu toe maken we alleen oprolbare hekken voor openingen tot 183 cm. Als u informatie wilt over hekken met openingen die groter zijn, klik hier

Is het mogelijk dat mijn hond onder het gaas door kan?

Retract-A-Gate is gebruikt door veel hondenliefhebbers en heeft erg goed gescoord. Sommige honden houden van wroeten en graven. Voor deze groep honden is een metalen hek misschien de beste. Wanneer het hek correct is geïnstalleerd, zit er enige flexibiliteit in het gaasmateriaal omdat dit nodig is om te kunnen rollen. Echter als het niet correct is geïnstalleerd kan er te veel flexibiliteit ontstaan.

Kan mijn hond er over heen?

Met een gaashoogte van 86cm is Retract-A-Gate één van de hoogste oprolbare hekken die te krijgen zijn. Als het hek gesloten is zal het gaas strak gespannen zijn en is het moeilijk naar beneden te duwen. Als uw hond van springen houdt en kan springen over ruim 90cm, heeft u een hoger hek nodig.

Waar is het gaas van gemaakt; hoe duurzaam is het?

Het textielgaas is gemaakt van een versterkt polymeer, dat hard is, niet giftig en geen schadelijke chemische stoffen bevat. Het textiel is lichtbestendig (UV), schimmelwerend en bestand tegen krabben.

Als u verwacht dat uw hond het hek niet zal respecteren of schade zal toebrengen, neemt u dan contact met ons op. We hebben waarschijnlijk een eenvoudige oplossing voor u om Retract-A-Gate tot een succes in uw huis te maken.

Hoe hard het materiaal ook is, het zal geen lang leven hebben als honden een gedragsprobleem hebben. Voor deze honden adviseren wij een solide metalen hek aan. Honden moeten worden getraind om dingen in uw huis te respecteren, inclusief nieuwe dingen zoals een hek dat in hun leefomgeving wordt geplaatst. Zelfs goed opgevoede honden kunnen soms onverwachts iets doen, maar training zal de meeste problemen oplossen.

Als u nog meer veel gestelde vragen wilt lezen: