koop oprolbaar veiligheids hek
Kostenloze verzending naar bijna alle bestemmingen in de EU bij bestellingen van meer dan € 99,50!

TESTIMONIUMS OVER BABY HEK

Oprolbaar hek voor baby's is beter dan verwacht

"Ik wilde met u delen hoeveel ik van dit product houd! Ik was al lang op zoek naar iets dat de grote opening van onze woonkamer naar de gang kon afsluiten. Het enige dat ik kon vinden zou slechts een gedeelte kunnen afsluiten. Toen ik de Retract-A-Gate zag, werd ik super enthousiast en hoopte ik dat het zo goed was als het er uit zag.

Het is echter meer dan dat! Onze kleine vent was net begonnen met kruipen, dus ik installeerde het ongeveer een week voor hij zich echt kon verplaatsen. Het voldoet volledig aan de verwachtingen! Voor hem is het zacht genoeg om aan te raken en er met zijn hoofd tegenaan te gaan zonder dat ik mij zorgen hoef te maken over metalen- of houten onderdelen. En het is veilig, zodat ik mij geen zorgen hoef te maken dat hij uit de veilige delen van het huis kan komen. Ik sluit het hek en hoef er niet meer aan te denken. Dat alleen al is onbetaalbaar!

We hebben extra beugels besteld zodat we de woonkamer kunnen afsluiten tijdens zijn speeluurtje of de bovenkant van de trap. En dat MET één HEK dat verplaatsbaar- en onopvallend is! Ik heb zelden zo’n veelzijdig product gezien".

Veiligheidshek voor baby’s testimoniums door  Retract-A-Gate.

Retract-A-Gate voorkomt dat
Grady
van de trap valt

"Onze hond is een sul, maar hyper als er mensen in huis komen die hij niet kent. Ik ben nu in staat het hek te sluiten en hem te kalmeren voor iemand in huis komt. Het feit dat ik onze zoon of hond niet bij de deur hoef weg te schuiven, is fantastisch!

BEDANKT voor dit kwaliteitsproduct! Iedereen die het ziet is vol lof en ik heb het inmiddels bij diverse mensen aanbevolen en dat zal ik blijven doen!" 
Lisa H.

Veiligheidshek dat niet in de weg zit als het niet wordt gebruikt

"We zijn gek op Retract-A-Gate, het past perfect in de hoek en staat niet in de weg. Het is niet groot of massaal zoals andere hekken voor baby’s. Dank u wel. Ik ben blij dat we uw product hebben gevonden!"  
Jen V.

Retract-A-Gate aanbevolen bij andere moeders

“We hebben Retract-A-Gate boven aan de trap van ons balkon geplaatst. Ik was zo onder de indruk van de stevigheid en het bescheiden ontwerp, dat ik een aanbeveling heb gestuurd naar de "Highlands Moeders" – een belangengroep met meer dan 1000 leden. Ik hoop dat ze het product net zo bijzonder vinden als mijn man en ik. Veel succes!”
Nikki S.

Nog steeds enthousiast nadat het een jaar was gebruikt bij de opvang van kinderen

“Ik kocht dit hek ongeveer een jaar geleden. Alvorens het aan te kunnen bevelen bij anderen, wilde ik het eerst enige tijd uitproberen. Ik ben er gek op! Ik heb kinderopvang aan huis en zorg voor 6 kinderen. Mijn vorige hek was altijd slap en ik moest het in het weekend wegzetten. Uw hek blijft zo strak en het heeft mijn werk absoluut gemakkelijker gemaakt! Ik beveel het van harte aan bij andere aanbieders van kinderopvang!”
Barbara B.

Veiligheidshek voor peuters testimoniums door Retract-A-Gate.

Het scherm is voor mij
fijn en zacht als ik het
aanraak

Hek met kwaliteitsuitstraling

“Uw oprolbare hek voor baby’s is fantastisch. Het was gemakkelijk te installeren, ziet er goed uit, en rolt gemakkelijk. Het voldoet perfect aan onze verwachtingen. Voor onze tweeling hadden we een goed hek nodig sinds ze bijna net zo snel zijn als ik!”
Wendy B.

Erg gemakkelijk te bedienen oprolbaar traphekje voor baby’s

“Het is heerlijk dat je geen knop ingedrukt hoeft te houden als je het inrolt of uitrolt, zoals met ons andere hek. Nogmaals bedankt”
Tom W.

Kinderdagverblijf beveelt het veiligheidshek voor peuters aan

“Ik denk dat uw hek het beste is dat in de markt wordt aangeboden. Ik leid een kinderdagverblijf en heb elke dag de zorg over 12 kinderen. Mijn 3 medewerkers en ik gaan dagelijks zo’n 50 keer door de Retract-A-Gate en dat 5 dagen per week. Het hek is erg goed. Ik heb vier hard-plastic hekken, 2 houten en uw oprolbare hek. Ik zal binnenkort nog een Retract-A-Gate aanschaffen om één van mijn andere hekken te vervangen. Ik ben ervan overtuigd dat voor de meeste toepassingen dit hek absoluut de beste is.”
Elizabeth G.

Hek past goed in ons interieur

“We installeerden beide hekken en ik moet zeggen dat de Retract-A-Gate echt in een mooie kleur is uitgevoerd. De kleur crème past goed in de omgeving en is minder opvallend dan de andere witte hekken die we hadden. Ik ben zo blij met de Retract-A-Gate, dat ik van plan ben er nog één te kopen als een babyshower cadeau voor een vriendin.”
Missy B.

Niet in het zicht en niet moeilijk te installeren

“Bedankt mensen van Retract-A-Gate! Onze hekken zijn aangekomen en mijn echtgenoot heeft ze net geïnstalleerd bij onze trappen. Deze traphekken zijn een uitkomst! Niet moeilijk te installeren zoals die lelijke hekken die we eerder hadden. Deze zijn bescheiden en erg goed gemaakt. Ze waren in recordtijd geiïnstalleerd en zijn zo gemakkleijk in gebruik. Onze 9 maanden oude dochter en 2 jaar oude Golden Retriever blijven allebei gezond en wel beschermd tegen ongelukken. En hoe briljant is het dat ze kunnen worden verplaatst met extra beugels of clips. Geniaal! Bedankt dat u zo’n groots product heeft ontwikkeld.”
Anne H.

Grootse service en een groots oprolbaar hek voor baby’s

“Veel hulde voor uw Klantenservice. U respondeerde snel en gaf antwoord op onze vragen. Erg bedankt voor uw hulp, uw service is buitengewoon! En we zijn gek op de oprolbare hekken! Ze werken perfect voor onze 10 maanden oude dochter en onze harige hond. Vooral voor onze dochter die elke dag sneller kruipt! Nogmaals bedankt!”
Dave P.

Veiligheidshek voor baby’s door Retract-A-Gate.

"Ik denk niet dat ik vanavond kan
ontsnappen!"Gelukkig met hoge kwaliteit en gebruiksgemak

“Ik gebruik de Retract-A-Gate nu ongeveer 6 maanden. Dit is het meest effectieve, best ontwikkelde en meest gemakkelijk te gebruiken veiligheidshek voor peuters dat ik ooit heb ervaren. Het werkt gemakkelijk met één hand waardoor de andere hand vrijblijft voor andere dingen. Bedankt voor uw excellente product. Ga zo door met uw goede werk!”
Guy T., Opa van Cian

Sterk aanbevolen traphek

“We hebben het traphekje voor onze 8 maanden oude dochter boven aan de trap geïnstalleerd en we zijn er dol op. We gaan er nog één bestellen voor de doorgang van de woonkamer naar de keuken en extra beugels voor onderaan de trap. Dan kunnen we 1 hek gebruiken voor zowel onderaan de trap als bovenaan! Ik email mijn vrienden ook om hen te laten weten dat dit hek zijn geld meer dan waard is! Bedankt voor een groots product!”
Janet W. (Caroline's Moeder)

Het beste oprolbare hek dat te koop is

“Ik hou van mijn Retract-A-Gate! Het was gemakkelijk te installeren en ziet er goed uit. Het beste van alles is dat ik het kan openen en sluiten met één hand, hetgeen belangrijk is omdat ik meestal mijn kind draag. Het hek is erg slank en neemt slechts weinig ruiimte in als het is oppgerold. We hadden eerst een oprolbaar hek van een ander bedrijf, maar dat was erg moeilijk te installeren en te bedienen. De Retract-A-Gate is een groot verschil met het andere merk! Uw Klantenservice werkt ook prima. Ze reageerden snel op mijn bestelling en ik had het snel in huis. We zijn zo gek op onze Retract-A-gate dat we er nu 3 hebben. Bedankt voor het leveren van zo’n geweldig product.”
Pam S.

Bedankt voor het installatie advies

“Ik bedank u voor de hekken. Installatie ging gemakkelijk en snel en het rolmechanisme is gemakkelijk genoeg voor mijn kind van 4,5 jaar om het te openen en sluiten (dat is een pluspunt voor ons). In ieder geval bedankt voor uw tijd om naar onze foto’s te kijken en onze aanbeveling te lezen. Het hek werkt voortreffelijk.”
Dafna A.